class="page page-id-677 page-parent page-child parent-pageid-927 page-template-default full-width-mode header-full-width">

Workshops

Consigo Online Marketing Workshops

Let op: in verband met de vele aanmeldingen, kun je je voor maximaal twee workshops aanmelden.

Weet jij wanneer een campagne echt meer conversie opgeleverd heeft? Weet jij welk van jouw advertenties het best gewerkt heeft? Bij traditionele marketing is het moeilijk te achterhalen welke advertenties en campagnes het meest effectief zijn geweest. Bij online marketing heb je deze inzichten wél en kun je campagnes veel effectiever inrichten. Wij van Consigo Online Marketing nemen jou graag mee in de wereld van online marketing tijdens onze gratis workshops. Meld je nu aan voor een van onze workshops!

Een deelnemer aan onze workshop Google AdWords zegt hierover:
Hartstikke goede workshop. Heel duidelijk, concreet en praktisch.

 Planning-workshops

Contentmarketing

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van een complete online strategie. Hoe schrijf je de juiste teksten, waar vind je de beste afbeeldingen en zoek je die, wanneer zijn de beste momenten om content te verspreiden? Tijdens onze gratis workshop Contentmarketing helpen we jou op weg naar een goede contentstrategie.

Klik, lees meer en meld je aan voor de gratis workshop op 11 oktober!

Lees meer en meld je aan

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In een complete online marketingstrategie speelt zoekmachine optimalisatie een belangrijke rol, want hoe worden producten en diensten verkocht als de website slecht te vinden is? Waar hangt vindbaarheid vanaf? Tijdens de workshop Zoekmachine Optimalisatie nemen wij graag samen met jou de do’s en don’ts op het gebied van organisch verkeer door. Wij helpen je jouw website beter vindbaar te maken.

Klik, lees meer en meld je aan voor de gratis workshop op 22 november!

Lees meer en meld je aan

Video marketing

Je hebt een eigen bedrijf en een mooi product of dienst en wilt natuurlijk dat consumenten dat ook zien. Maar hoe val jij op tussen alle marketing uitingen waar consumenten de hele dag door mee worden overladen? Video!

Klik, lees meer en meld je aan voor de gratis workshop op 13 december!

Lees meer en meld je aan

LinkedIn marketing

LinkedIn is met 500 miljoen gebruikers wereldwijd het grootste zakelijke netwerkplatform ter wereld. Ben jij geïnteresseerd om mensen te ontmoeten in hetzelfde vakgebied? Ben jij opzoek naar een baan of naar personeel? Ben jij een professional die graag informatie deelt of opneemt? Dan ben je op LinkedIn op de juiste plek.

Klik, lees meer en meld je aan voor de gratis workshop op 10 januari 2018!

Lees meer en meld je aan

Je hebt mooie producten of diensten, aan de website wordt hard gewerkt en toch stapt ergens in de conversiefunnel de klant uit. Hoe kan dit? Google Analytics brengt al de acties in kaart. Tijdens onze workshop Google Analytics leren wij jou hoe je deze data overzichtelijk indeelt en analyseert. Zo wordt het eenvoudig de website gericht te optimaliseren en daarop de resultaten te verbeteren.

De nieuwe datum volgt, meld je alvast aan dan houden we je op de hoogte.

Lees meer en meld je aan

Facebook Marketing

Facebook is een razend populair social medium waar hoogstwaarschijnlijk een groot deel van jouw doelgroep zich bevindt. Er zijn veel leads en conversies te realiseren via Facebook. Tijdens onze gratis workshop Facebook Marketing leren wij jou de kansen die Facebook aanbiedt beter te benutten.

De nieuwe datum volgt, meld je alvast aan dan houden we je op de hoogte.

Lees meer en meld je aan

Google AdWords

Wil je nieuwe websitebezoekers werven, meer online verkopen genereren of klanten laten terugkeren? Google AdWords is de ideale tool. Tijdens onze workshop Google AdWords nemen we met jou de mogelijke implementaties van AdWords door en laten we je weten hoe jij de tool optimaal kunt benutten.

De nieuwe datum volgt, meld je alvast aan dan houden we je op de hoogte.

Lees meer en meld je aan


Workshop op maat

Wil je een workshop op maat of op locatie over één van deze onderwerpen of andere online onderdelen? Laat het ons weten! Wij hebben vele workshops gegeven voor verschillende organisaties.

Meer weten?
Neem contact op met Jurgen ten Brummeler, online marketing specialist bij Consigo.
T:   085-8882822
E:   jurgen@consigo.nl

——————————————————————————————————————————————————————————–

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

citymarketing amersfoort logo consigo workshop